Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Un BMW s-a răsturnat și s-a oprit într-o benzinărie de pe Calea Orșovei. Noroc că benzinăria nu mai funcționa de ani buni, iar la ora producerii accidentului nu circula nimeni pe trotuar, altfel acum puteam vorbi de o nouă tragedie!

Primele informații arată că în dimineața de Crăciun, în jurul orei 5, șoferul unul BMW cu numere de Austria a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei. Bolidul venea dinspre Balta Sărată spre centru și într-o curbă ușoară la stânga bolidul a luat la rând toți brazii de pe partea laterală a carosabilului, a rupt stâlpul de susținere a copertinei, s-a izbit de mașina parcată în fața casei și s-a oprit în casa proprietarului benzinăriei.

Spre surpriza polițiștilor caransebeșeni, șoferul BMW-ului, un tânăr de 22 de ani, era și „parfumat”, ba mai mult, nu avea nici permis. La testarea cu aparatul etilotest a apărut o valoare de 0,80 mg/l alcool în aerul pur expirat. În urma accidentului, tânărul a suferit câteva răni și traumatisme, fiind preluat de Ambulanță și dus la spitalul din Caransebeș.

JCS-L.A.