Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În această dimineață, a fost semnalat, prin intermediul unui apel la 112, un accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Implicat în acest eveniment a fost un microbuz cu numere de Bulgaria!

Referitor la acest autoturism, ISU Semenic a transmis că în microbuz s-au aflat șase pasageri, respectiv doi bărbați, trei femei și un copil. „Începând cu ora 9:57 a fost pus în aplicare Planul Roșu De Urgență. La fața locului au acționat polițiști de la Poliția Locală Herculane și pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Ajunse la fața locului, echipajele de pompieri și ambulanța din Herculane au constatat ca nu sunt victime. Începând cu ora 10:09 a fost dezactivat Planul Roșu de intervenție”, a evidențiat ISU Semenic. La locul accidentului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Caransebeș, în eventualitatea în care era nevoie de transportarea potențialelor victime la spital.

Cei 6 pasageri de naționalitate bulgară implicați în accident sunt cazați la o pensiune, prin grija Primăriei Mehadia.

Polițiștii rutieri au precizat că a fost vorba de o tamponare între microbuzul cu numere de  Bulgaria și o camionetă, ambele autoturisme circulând în direcția Caransebeș-Orșova. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

JCS–S.P.