Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primele informații arată că două persoane și-au pierdut viața pe DN 58, la ieșirea din Caransebeș spre Reșița, în cartierul Valea Cenchii, după ce două autoturisme au intrat în coliziune!

La fața locului s-au deplasat imediat Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și Ambulanța Caraș-Severin, cu trei mașini, precum și cei de la Poliția Rutieră.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care o victimă a rămas încarcerată, aceasta fiind extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii și predată echipajului medical în stop cardio-respirator. De asemenea, cea de-a doua victimă se află în stop cardio-respirator. Pentru ambele victime se aplică manevre de resuscitare. Celelalte două persoane implicate în accident s-au autoevacuat.

„În această după-amiază, la ora 15.05, în cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeș s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș, la intersecția cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani și a pasagerei dreapta față, de 76 de ani. Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis Poliția Caraș-Severin.

JCS-A.M.

FOTO: ISU Caraș-Severin