Caraş-Severin, Romania

CORNEA – Un grav accident rutier s-a produs pe DN 6 (E 70), în apropiere de Crușovăț, sat aparținător de comuna Cornea. Potrivit salvatorilor, accidentul s-a produs între un TIR și două autoturisme, în care se aflau cinci persoane (patru adulți și un copil), într-unul dintre autoturisme o persoană rămânând încarcerată!

La fața locului au intervenit două ambulanțe ale serviciului județean, una SMURD, o autospecială de descarcerare și prim ajutor și elicopterul SMURD de la Caransebeș.

„Echipajul de pompieri a descarcerat victima (inconștientă) și a predat-o echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Un echipaj medical SAJ a preluat o a doua victimă (cu traumatisme la nivelul membrelor superioare). Celelalte 3 persoane implicate în accident au fost evaluate de către personalul medical și nu necesită transport la spital pentru îngrijiri suplimentare“, transmite ISU Caraș-Severin.

Potrivit celor de la Drumuri, șoferul unui autoturism ar fi intrat pe contrasens și a lovit autotrenul care circula din sens opus. Și se estimează reluarea normală a circulației undeva în jurul orei 19.00.

JCS-A.M.