Caraş-Severin, Romania
CARANSEBEȘ – Nu mai puțin de trei echipaje de pompieri militari – cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere – au intervenit azi, 16 mai, în jurul orei 7.45, în urma unui apel la 112, la un grav accident de circulație produs pe centura municipiului Caransebeș!

Au fost implicate trei autovehicule: un TIR frigorific și două autoturisme, șoferul uneia dintre mașini, rănit grav, rămânând blocat între fiarele contorsionate. După descarcerare, acesta a fost preluat, în stare de inconștiență, și transportat la spital, la Caransebeș.
Potrivit Poliției județului, protagonistul incidentului este un bărbat de 40 de ani din Turnu Ruieni, care conducea un autoturism pe Drumul Comunal 12, dinspre Caransebeș spre Zlagna, care nu a respectat indicatorul „Stop“, intrând pe DN 6, unde a ajuns în fața TIR-ului frigorific, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean turc.
„În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism parcat în afara părții carosabile, pe acostament, pe sensul de mers Lugoj-Orșova, în care nu se afla nicio persoană. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, informează IPJ CS.
JCS-A.M.