Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Două autoturisme au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Topleț și Băile Herculane!

„În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care 2 adulți și 1 minor. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Orșova cu 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin.“, informează ISU „Semenic“.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Băile-Herculane.

Potrivit Poliției județului, accidentul produs la 8.04 dimineața ar fi avut ca protagonist o femeie de 40 de ani din Mehadia, care își conducea autoturismul dinspre Caransebeș spre Orșova, pe DN 6. La un moment dat, la Kilometrul 376, într-o curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din direcția inversă, condus de un bărbat de 52 de ani, din Topleț. „În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane: conducătorul auto de 52 de ani, pasagerul dreapta față din aceeași mașină și pasagerul stânga spate din autoturismul condus de femeia de 40 de ani. Toți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul!“, a precizat IPJ CS.

JCS-A.M.