A căzut în gol de la etajul 4 - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Din primele informații reiese că ar fi vorba de o tentativă de sinucidere!

La fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița cu un echipaj cu perna pneumatică și autoscară mecanică, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean si un echipaj de la Poliția Reșița. Din păcate, tânăra de 22 de ani a alunecat pe streașina blocului și a căzut în gol de la etajul 4 pe zona verde a blocului. Victima are semne vitale, dar este inconștientă, iar cei de la Ambulanță îi acordă primul ajutor pentru a o stabiliza.

Un apel anunța, în jurul orei 8.59, că femeia amenință se aruncă în gol. „Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție, împreună cu echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului. În jurul orei 9.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și situației de fapt“, informează Poliția județului.

Incidentul s-a petrecut în zona unui bloc de 4 etaje de pe aleea Constructorilor. Potrivit celor de la ISU, „Detașamentul de Pompieri Reșița a deplasat un echipaj cu perna pneumatică și o autospecială de intervenție și salvări de la înălțimi, la fața locului aflându-se și un echipaj medical SAJ. Persoana a alunecat de pe streașina blocului și a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde și prezintă semne vitale, dar este inconștientă. Echipajul SAJ i-a acordat primul-ajutor pentru a o stabiliza și a o transporta la UPU“.

FOTO: Arhivă