Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În timp ce Magica Balta Caransebeș merge din victorie în victorie, de Nera Bogodinț fug aproape toți!

Fotbalul de județ din Caraș-Severin gâfâie din ce în ce mai tare, deși abia a început o nouă ediție. Dacă de la Liga a V-a nici n-ar fi prea mari pretenții, la Liga a IV-a, în schimb, așteptările sunt mai mari, în perspectiva barajului pentru Liga 3, eșalon unde Carașul nu mai are reprezentantă după desființarea Lupacului. Cu toate acestea, pare că lupta din acest an se va da doar între două formații, Magica Balta Caransebeș, campioana de anul trecut, și Nera Bogodinț, o echipă serios întărită cu mulți jucători de la Lupac, Ezeriș sau CSM Reșița.

Băltăreții au jucat în etapa cu numărul 4 la Bozovici, acolo unde teoretic ar fi trebuit să aibă o partidă destul de dificilă. Doar că, așa cum ne spunea și antrenorul Petru Bona, că e mai ușor în deplasare și că atunci când elevii săi se mobilizează nu le poate sta nimeni în cale, Magica n-a avut nicio problemă în Valea Almajului. A fost 6-1, prin golurile lui Megheleș (3), Feneș, Străin și Bogdan Dragomir, în timp ce Iapă a reușit golul de onoare pentru Nera Bozovici.

Cu cealaltă Nera, în schimb, cea de la Bogodinț, nu prea mai vrea să joace nimeni. Al doilea meci acasă, a doua neprezentare a oaspeților pe terenul de la Lupac, acolo unde trupa lui Șodâncă dispută meciurile de pe teren propriu. După cei de la Oțelu Roșu, a venit și rândul Mehadiei să spună „pas”, invocând o defecțiune la microbuzul care-i aducea la meci. Ce să-i faci, așa se întâmplă când în Liga a IV-a sunt acceptate echipe care anul trecut erau în subsolul clasamentului la Liga a V-a. „Pentru a doua etapă la rând nu avem adversar pe teren… din păcate, în felul acesta nu vom progresa niciodată! Este RUȘINOS ca în anul 2024 să nu poți ajunge la un meci de fotbal! Noi vrem calitate, nu cantitate!”, a fost mesajul celor de la Nera Bogodinț. Se aude la AJF Caraș-Severin? Calitate, nu cantitate!

În clasament, Magica are punctaj maxim după patru etape, iar Bogodințul are 9 puncte, dar fără cele de la meciul cu Mehadia, așa că putem spune că cele două merg cap la cap, fiind despărțite doar de golaveraj. Șoșdea și Armenișul au și ele tot 9 puncte, dar din patru jocuri. Sâmbătă, trupa lui Șodâncă joacă la Voința Vrani, de la ora 17, iar Magica întâlnește duminică, de la ora 12, CS Oravița, pe stadionul CFR din Caransebeș. Apoi, în etapa cu numărul 6, vom avea Nera Bogodinț-Magica Balta!

JCS-R.M.

Adaugă comentariu