Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Cetățeanul de peste ocean, în vârstă de 63 de ani, aflat la volanul unei mașini cu numere de Croația, a prezentat autorităților de frontieră un permis emis de statul Virginia, fără a avea însă și permisul internațional cerut de lege!

„În data de 9 iulie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un cetățean SUA, în vârstă de 63 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Croația. Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Statul Virginia, SUA, document ce nu este recunoscut de statul român. Colegii noștri au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a concluzionat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere internațional.“, transmite autoritatea de frontieră.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările în cazul americanului, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun, precizează Frontiera de vest.

JCS-A.M.

FOTO cu caracter ilustrativ