Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Turneul „Juniors Cup” Reșița la fotbal s-a desfășurat sâmbătă, 22 iunie, pe stadionul „Gloria”, competiție juvenilă la care au participat mai multe echipe din județele învecinate! Pe lângă Mundo Reșița și CSM Reșița, au mai evoluat formațiile Sport Kids Drobeta Turnu-Severin din Mehedinți, CSC Sântămărie Orlea din Hunedoara, iar din Timiș s-au prezentat fomațiile Viitorul Jimbolia, Arena Sânmihaiu Român și Viitorul Lugoj!

„Ne-am bucurat că am putut participa la o competiție în care s-au întrecut și echipe din afara județului. Copiii au disputat ultimele jocuri din acest sezon, ne pregătim de vacanță și cred că această competiție a fost binevenită. Au avut destule meciuri de jucat, au evoluat toți și acum putem face o scurtă evaluare a copiilor, să vedem unde mai trebuie să lucrăm. Mi-am putut forma o imagine eu ca antrenor și voi discuta cu ei.”, a spus Cristian Chitucea, antrenorul grupei de 2014 de la CSM Reșița.

„Ne-am dorit ca și generația copiilor născuți în 2014 să aibă un turneu organizat de către clubul nostru, după ce generațiile de 2015 și 2017 s-au întrecut la Măureni, Mehadia și Băile Herculane. A venit rândul și celor născuți în 2014 și mă bucur că au avut o competiție desfășurată la noi în județ. Din păcate, vremea a fost destul de călduroasă, dar ne-am adaptat situației și am jucat fotbal. Cred că iubirea față de sportul rege a primat și am trecut peste micile inconveniente cauzate de vreme. Copiii s-au simțit bine, au fost fericiți, iar condițiile au fost destul de bune. Cred că după festivitarea de premiere au plecat toți mulțumiți și fericiți că au făcut ceea ce le place cel mai mult. Bineînțeles, cei mici au legat prietenii și sperăm că se vor revedea și cu alte ocazii, la alte turnee.”, a adăugat și Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo.

JCS-Ștefan Moraru