Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Este o onoare pentru noi să participăm la acest eveniment, care ne oferă prilejul de a aduce un omagiu tuturor eroilor neamului căzuți la datorie“, spun jandarmii cărășeni!

Jandarmii Cristian Brecica și Nicolas Gherghinescu, alături de reprezentanții ISU Caraș-Severin, col. Aurelian Miloș și plt. adj. Nicolae Stan, împreună cu colegii din cadrul MApN, lt. col. Aurel Robu și plt. adj. principal Florentin Drăghin, au preluat ștafeta de la voluntarii din județul Mehedinți, încă de la primele ore ale dimineții de luni. „Unii pe bicicletă, alții în alergare, însă toți vor depune efortul de a duce cu recunoștință ștafeta albastră, culoare care reprezintă unul din cele trei trasee ale evenimentului, în municipiul Deva. Alături de ei, în alergare, se află și cățeaua Vreni, ea făcând parte din unitatea canină de căutare salvare voluntară Salvamont Caraș-Severin“, transmit jandarmii cărăşeni.

Pe la noi, prin judeţ, trece acel traseu albastru, cu ştafeta de aceeaşi culoare, pe la Herculane, prin Caransebeş, apoi va ajunge la Deva. „Această activitate care se organizează în preajma Zilei Armatei Române ne amintește de străbunicii și bunicii noștri care au luptat pentru țară, despre sacrificiile și respectul față de eroi și valorile naționale. Cinste eroilor neamului!“, au încheiat jandarmii.

JCS-A.M.