Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Unii s-au născut nervoși și au ajuns șefi la CJ! Asta a răspuns ministrul Marcel Vela când a fost întrebat despre cauzele relației dificile dintre Consiliul Județean (CJ) și Aeroportul Caransebeș. Vela a dat însă asigurări că noua conducere a Caraș-Severinului va da mult mai multă atenție aeroportului!

„Relaţiile cu Consiliul Județean au fost dificile pentru că unii s-au născut nervoşi şi au ajuns în conducerea CJ. Când ai un investitor ca acesta, CJ trebuia să se ocupe cu prioritate de un asemenea pol economic, care este o poartă spre prosperitate pentru acest judeţ. Noul CJ va căuta să creeze oportunităţi de dezvoltare, indiferent că vorbim de aviaţie, turism, agricultură sau servicii”, a precizat Marcel Vela.

Ministrul de Interne a vorbit și de postul de jandarmi de pe Muntele Mic, ce va deveni operațional chiar din această iarnă. De toate demersurile necesare se ocupă acum de la nivel guvernamental colonelul Alexandru Tobă, avansat de Vela la București, ca adjunct al Jandarmeriei Române. „Se vor amenaja clădirile (Jandarmeriei Caraș-Severin –n.r.) de pe aeroportul din Caransebeş, nu mă refer la modernizare, ci la reparaţii. Jandarmii din Caransebeş, care aveau condiţii improprii, au fost transferaţi în centrul oraşului, în clădirea SRI. Pentru jandarmii montani toate demersurile sunt în lucru şi vor fi operaţionalizate în cel mai scurt timp. Col. Tobă este acum adjunctul Jandarmeriei Române şi răspunde direct de organizarea respectivă”, a mai declarat ministrul de Interne.

JCS- N.C.