Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Povestea a început cu primul ghid turistic. De-a lungul timpului, munca lor a fost încununată de câştigarea titlului de „Destinaţia Anului în România în 2021“!

3.000 de fotografii, 400 de imagini postate, peste 7 milioane de like-uri şi share-uri, precum şi 50 de milioane de oameni care au văzut frumuseţile din Banatul de Munte şi asta numai datorită celor de la site-ul de promovare turistică Banatul Montan, care aniversează 9 ani de la înfiinţare.

„Povestea noastră a început acum 9 ani, când a apărut prima ediţie a ghidului turistic pentru Banatul Montan. De atunci, am postat aproape zilnic cele mai frumoase fotografii si video-uri realizate de echipa noastră sau de prietenii noştri din Banatul Montan. Totul a culminat prin câstigarea titlului de «Destinaţia Anului în România»! Au fost peste 3.000 de fotografii şi 400 de video-uri diferite prin postări care au ajuns la peste 50 milioane de oameni din lumea întreagă. Nu avem de gând să ne oprim, atât timp cât dragostea noastră pentru Banatul Montan va mai exista. Vrem să vă mulţumim pentru că ne-aţi susţinut prin achizitionarea cărţii noastre: «Banatul Montan – Ghid turistic» şi a hărţilor de cicloturism/drumeţie pentru zona noastră. Fiecare bănuţ a fost reinvestit în promovarea zonei, combustibil pentru deplasări, dar şi în echipamente tehnice. Vrem să vă mulţumim pentru că apreciaţi munca noastră, depăşind cu mult 7.000 000 de like-uri şi share-uri la postări. Banatul Montan este promovat de voi şi prin voi!“, au transmis reprezentanţii acestui site.

JCS-Nicoleta Moraru