Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Dacă nu ați făcut-o niciodată, cumpărarea unei noi perne este o experiență distractivă. Atunci când vizitați un magazin de specialitate, vă încurajăm să vă dați jos pantofii, să vă simțiți confortabil și să testați fiecare pernă pe patul de probă!

Cu toate acestea, cumpărarea de perne online poate fi un pic mai descurajantă. Nu trebuie să vă faceți griji! Am adunat cele mai bune sfaturi pentru a face cumpărăturile de perne online mai ușoare.

1) Puful de gâscă albă este un pariu sigur pentru o pernă de calitate superioară.

Pernele din puf de gâscă alb sunt unele dintre cele mai bune pe care le puteți cumpăra. Noi credem că o investiție într-o pernă bună este o investiție într-un somn bun. Dacă în prezent dormiți pe o pernă plată sau pe o bucată tare de spumă, investiția într-o pernă nouă, umplută cu puf, va transforma cu adevărat calitatea somnului și a vieții dumneavoastră.

Dacă v-ați hotărât asupra pufului, puful de gâscă albă este în mod uniform cel mai bun puf de calitate pe care îl puteți cumpăra în întreaga lume (indiferent dacă este puf de gâscă canadian, puf de gâscă european sau orice altceva între ele). Alegerea pufului de gâscă albă va asigura perne fără pene și fără mirosul asociat cu penele.

Deși unele perne din puf sunt certificate ca fiind hipoalergenice, dacă aveți alergii severe, este posibil să doriți să luați în considerare o pernă sintetică. Există perne sintetice care au o senzație asemănătoare cu cea a pufului, cu ciorchini sintetici suflați fir cu fir pentru a-i conferi moliciunea și maleabilitatea pufului. Dacă preferați ceva mai ferm, o pernă cu un amestec de puf și pene este o altă opțiune.

2) Învelișul contează.

În timp ce umplutura pernei este extrem de importantă, învelișul pernei este o altă caracteristică care nu trebuie neglijată. Vă recomandăm pernele de dormit cu un înveliș cu un număr mai mare de fire, pentru a vă asigura că husa pernei este moale, ușoară și că nu există nici un scârțâit zgomotos. Doriți ca capul să se afunde ușor în pernă, iar o husă super moale va îmbunătăți această experiență.

3) O pernă pentru fiecare tip de persoană.

Țineți cont de modul în care dormiți atunci când alegeți fermitatea potrivită a pernei pentru dumneavoastră. De exemplu, dacă dormiți pe burtă, o pernă super moale oferă un sprijin bun. O persoană care doarme pe o parte ar putea prefera o pernă mai fermă pentru o mai bună susținere și aliniere a gâtului.

Iată un scurt ghid pentru a vă ajuta să alegeți ce pernă este potrivită pentru dumneavoastră:

  • SUPORT SUPER SOFT: O alegere bună pentru cei care dorm pe burtă. Căutați o pernă din puf de gâscă albă pură.
  • SUSȚINERE MEDIE spre SOFT: Preferată de cei care dorm pe spate, dar o alegere excelentă pentru toți cei care dorm (pe o parte, pe spate și pe burtă.) Vă recomandăm o pernă din puf de gâscă alb pur cu mai multă umplutură. Cu cât este mai mult puf în pernă, cu atât va fi mai fermă.
  • SUPORT FERM până la MEDIU: Ideală pentru cei care dorm pe o parte. Alegeți o pernă din puf de gâscă albă pură cu și mai multă umplutură.
  • SUPORT EXTRA FIRM: Ideală pentru cei care dorm pe o parte și pentru persoanele care iubesc mult suport. Căutați o umplutură foarte densă de puf sau un amestec de pene și puf. Vă recomandăm o pernă care este alcătuită din 80% pene înconjurate de 20% de puf, pentru a preveni înțepăturile de pene.

4) Practica face perfecțiunea.

Dacă încă nu sunteți 100% sigur de ce pernă vi se potrivește, s-ar putea să se ajungă la încercare și eroare. Datorită naturii pufului, pernele se vor înmuia și se vor transforma după câteva luni de utilizare. Vă recomandăm întotdeauna să începeți cu o pernă clasică și să o testați timp de câteva luni. S-ar putea să descoperiți că aveți nevoie de ceva mai moale, mai ferm, sau poate că sunteți o persoană căreia îi place să folosească două perne!

Dacă ați cumpărat o pernă care nu vi se potrivește, există întotdeauna o modalitate de a o face mai bună. Dacă doriți ca perna să fie mai fermă, puneți-o într-o husă de o mărime mai mică (de exemplu, folosind un protector standard pe o pernă mare). Dacă ați dori ca perna dvs. să fie ceva mai moale, pur și simplu desfaceți fermoarul dispozitivului de protecție a pernei va permite mai multă moliciune sau băgați-o sub saltea pentru câteva zile pentru a accelera procesul de înmuiere.