Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Arbitrii de fotbal din Caraş-Severin au cam lipsit la primul apel, în Valea Domanului. Ca şi majoritatea componenţilor echipelor din toate eşaloanele, recent şi-au reluat pregătirile şi arbitrii cărăşeni, în perspectiva noul sezon competiţional.

Startul nu a fost unul lansat, însă important este că s-a pornit la drum. Iar cei care nu au răspuns la primul antrenament planificat pentru 14 iulie a.c., la Stadionul „Mircea Chivu“ din Reşiţa vor trebui să dea socoteală. Mai ales că în această vară oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin vor dovedi mult mai multă exigenţă, unul dintre primele criterii de menţinere în corpul de arbitri va fi prezenţa la şedinţele de pregătire, după care urmează, fireşte, examenul propriu-zis.

„Deşi nu am putut participa la întâlnire, fiind la Bucureşti, la un curs de instruire specific privind implementarea Convenţiei UEFA, din discuţiile purtate cu Milică Păunescu, observator de arbitri, am reţinut că prezenţa a fost destul de modestă, ne-a precizat Gheorghe Balaj, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor Caraş-Severin. În acest context, le atragem atenţia acestora să participe la pregătiri, în zilele de marţi şi joi, de la ora 19.00, respectiv sâmbătă, de la ora 9.30, în cele trei centre din judeţ, Reşiţa, Caransebeş, Bocşa. Acesta este mesajul nostru şi sperăm să fie receptat aşa cum se cuvine“.