Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Nu este pe un loc eligibil, a optat să fie ultimul pe listă, susţinând că cei care vor fi aleşi vor lupta ca România să fie pe primul loc în multe domenii.

Foarte multe probleme ale noastre, ale cetățenilor români, depind de deciziile luate în Parlamentul European. De la subvențiile fermierilor agricoli, până la problemele sistemului judiciar și ale statului de drept, consideră şeful PNL Caraş-Severin, Marcel Vela.

„Dezvoltarea localităților noastre se poate face cu sprijinul finanțărilor europene, finanțări care depind de Bugetul UE aprobat de Parlamentul European. Din aceste motive am acceptat propunerea colegilor liberali să candidez pe lista PNL pentru alegerile din 26 mai 2019. Chiar am dorit să fiu, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, pentru a accentua cât mai vizibil susținerea candidaților noștri, Rareş Bogdan – cel mai ferm luptător înpotriva abuzurilor actualei Coaliții de guvernare PSD+ALDE, cât și a celor din Regiunea Vest, europarlamentarul Siegfried Mureșan din Hunedoara și primarul Gheorghe Falcă din Arad. Am încredere că toți candidații propuși de PNL sunt patrioți competenți și că primii 12 vor merge să lupte la Bruxelles și Strasbourg pentru fiecare dintre noi, astfel încât Partidul Național Liberal să fie învingător și România pe primul loc!“, ne-a declarat Marcel Vela.