Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aceasta este declaraţia deputatului PDL Valentin Rusu cu privire la situaţia municipiului nostru.

La conferinţa susţinută joi, 26 ianuarie, au participat administratorul S.C. Pieţe Reşiţa, Andrei Roli, şi o parte dintre şefii secţiilor de votare. După cum a declarat Valentin Rusu, tema acestei conferinţe a fost situaţia economică a Reşiţei, menţionând faptul că municipiul nostru se află în pragul falimentului: „Dacă timp de un an de zile am ridicat problemele termice, iată că nici azi situaţia nu se schimbă. Nici unul dintre cele opt puncte termice nu are cum să funcţioneze“.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, s-a adus în discuţie şi situaţia pieţelor reşiţene. Cu privire la condiţiile de funcţionare a comerţului din Pieţele Reşiţa Nord şi Sud, administratorul Andrei Roli a mărturisit că se intenţionează desfăşurarea unui program de civilizare a comercianţilor: „Nu ştiu în ce măsură vom realiza acest lucru, dar oricum este un progres faţă de ce a fost. Putem spune că acum se practică un comerţ civilizat“.

Vis-a-vis de piaţa Reşiţa Nord, „dacă situaţia o cere şi la vară vor veni mai mulţi comercianţi decât am prevăzut, vom cere o autorizaţie de la primărie să ocupăm pe perioadă determinată o parte din alee“.