Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După un stagiu de pregătire în stațiunea Băile Herculane, handbalistele de la Universitatea Reșița își continuă de joi antrenamentele la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu au încheiat miercuri cantonamentul din stațiunea de pe Valea Cernei, unde și-au reîncărcat bateriile după vacanță. De o perioadă de acumulări fizice, cu antrenamente pe stadionul din Băile Herculane și pe platoul Coronini, condimentate cu exerciții la sala de forță, au avut parte handbalistele de la Universitatea Reșița.

Formația reșițeană este angrenată și în acest sezon pe două fronturi, Divizia A de senioare și Campionatul Național de Handbal al Junioarelor I, majoritatea componentelor echipei fiind la vârsta junioratului.

Universitatea Reșița a încheiat turul Divizie A, Seria B, pe locul 10, cu 7 puncte, după două victorii, un egal și opt înfrângeri. Reșițencele sunt lidere la junioare I, Seria E, cu 16 puncte, și au șanse de calificare în primul turneu semifinal de pe prima poziție a clasamentului. Primele meciuri oficiale ale echipei Universitatea Reșița în 2014 vor fi pe 25 ianuarie (Divizia A, acasă cu Universitatea Târgu Jiu) și pe 26 ianuarie (la Junioare I).