Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, începe sâmbătă, 25 ianuarie. Prima etapă aduce pentru handbalistele de la Universitatea Reșița un meci pe teren propriu, în compania echipei Universității Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

 Partida va avea loc cu începere de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița.

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu au fost printre cele mai harnice sportive din 2014, încă din 3 ianuarie pregătindu-se centralizat în stațiunea Băile Herculane. Au revenit apoi pe 8 ianuarie în Reșița și și-au continuat pregătirile la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava.

Handbalistele au susținut și un meci de verificare în deplasare la colega de serie, CS Timișoara. Startul returului îi aduce echipei reșițene un adversar incomod, care s-a impus în meciul tur în orașul lui Brâncuși cu scorul de 27-18. Universitatea Reșița, formație alcătuită în principal din junioare I, speră să înceapă cu dreptul partea secundă a campionatului și să obțină primele trei puncte din 2014.

Partida găzduită de Sala Polivalentă din Reșița va fi arbitrată de timișorencele Cristina Râpa și Alexandra Cioriciu. Universitatea Reșița ocupă locul 10 în clasament, cu șapte puncte, având două victorii, un egal și opt înfrângeri în turul de campionat. De partea cealaltă, Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu ocupă locul opt, cu zece puncte.

După acest meci, junioarele I din lotul formației reșițene se vor deplasa spre Craiova, acolo unde duminică, 26 ianuarie, de la ora 10, Universitatea Reşiţa va întâlni echipa Clubului Sportiv Școlar din Bănie, în etapa a doua a returului Campionatului Național de Handbal al Junioarelor I, Seria E.