Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Formaţia reşiţeană a învins duminică, 24 februarie, pe CSS Caracal, cu scorul de 29-26 (16-13).După patru etape derulate din returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Universitatea Reşiţa a bifat prima victorie din 2013. În etapa a 17-a a Diviziei A, Seria B, formaţia reşiţeană a învins duminică, 24 februarie, pe CSS Caracal, cu scorul de 29-26 (16-13).

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu şi-au dorit foarte mult să câştige acest meci, pentru că nu mai obţinuseră o victorie de la finalul turului, în deplasarea de la Târgu Jiu. Astfel că s-au mobilizat şi au adus o bucurie şi spectatorilor prezenţi duminică după-amiază, la Sala Polivalentă din Reşiţa. După acest succes, Universitatea Reşiţa a acumulat 13 puncte în clasamentul Diviziei A. „Ne bucurăm pentru acest succes şi sper să mai acumulăm şi alte puncte până la finalul campionatului. Este o victorie importantă, în condiţiile în care am întâlnit o echipă cu multe jucătoare din lotul naţional de tineret şi care anul trecut ne-a învins categoric“, a spus antrenorul Universităţii Reşiţa, Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Maria Popescu, Ioana Stoiculescu – Laura Roiban 9, Alexandra Dinu 6, Adriana Voina 5, Alina Cristea 3, Beatrice Kovari 2, Dragoş Mădălina 2, Alexandra Mihai 1, Lorena Mocodean 1, Claudia Stanciuc, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Pîrcioagă, Rebecca Pecoli, Lavinia Grozuţa.