Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a 16-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Universitatea Reşiţa a fost învinsă duminică, 17 februarie, în deplasare, de Universitatea Piteşti, cu scorul de 34-15.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri făcute în actuala ediţie de campionat de elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu.

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au fost de nerecunoscut şi au ratat nu mai puţin de şase aruncări de la şapte metri, iar multe dintre mingile trimise spre poarta adversă nu şi-au atins ţinta sau au fost parate de portăriţele echipei din Piteşti. Un procentaj foarte slab al reşiţencelor în acest meci, al treilea din retur, şi în continuare fără success.

Universitatea Reşiţa a rămas cu acelaşi număr de puncte, 11, ca la începutul părţii secunde a campionatului. Gruparea reşiţeană a înregistrat un început de retur modest, cu înfrângeri pe linie, la diferenţe clare, la Deva, acasă cu Universitatea Timişoara şi cel mai recent, în deplasarea de la Piteşti. Marcatoarele formaţiei reşiţene în meciul de la Piteşti: Laura Roiban (5 goluri), Alexandra Mihai (3), Lorena Mocodean (2), Alexandra Dinu (2), Claudia Stanciuc (2), Iasmina Roşian (1).

În etapa a 17-a, Universitatea Reşiţa va juca duminică, 24 februarie, de la ora 15, la Sala Polivalentă, cu CSS Caracal.

3 Comments

  1. Varza ! Pacat de banii investiti in jucatoarele aduse de la Baia Mare, Pitesti,Jimbolia….

  2. Nici junioare 4 de ar fi fost, nu puteam accepta astfel de diferente cu echipe foarte slabe. Nasol rau…

Adaugă comentariu