Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a susţinut joi primul meci pe teren propriu din actualul sezon al Diviziei A, Seria B. În etapa a treia, formaţia reşiţeană, alcătuită numai din junioare, a întâlnit pe CSM Slatina, de care a fost întrecută cu 30-26, după ce la pauză oaspetele conduceau cu 19-12.

CSM Slatina a început în forţă, conducând cu 11-1 în minutul 15. Evident, diferenţa de vârstă, dar şi de experienţă şi-a spus cuvântul. Înscrisă în Divizia A ca echipă de junioare fără drept de promovare în Liga Naţională, Universitatea Reşiţa joacă pentru experienţă, obiectivul realist fiind cel din Campionatul Naţional al Junioarelor II.

În partida cu CSM Slatina, antrenorii Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au mizat pe: Codruţa Buda, Andra Ioţa, Maria Popescu – Adriana Voina (9 goluri), Gianina Iung (6), Alexandra Dinu (4), Elena Cristea (4), Beatrice Kovari (2), Rebecca Pecoli (1), Mădălina Dragoş, Lavinia Grizuţa, Iasmina Roşian, Claudia Sîngiorzan, Cătălina Dumitrescu.

În etapa viitoare, Universitatea Reşiţa va evolua în deplasare la CS Universitar „Constantin Brâncuşi“ Tg. Jiu. De vineri, 30 septembrie până duminică, 2 octombrie, la Sala Polivalentă din Reşiţa se va desfăşura primul turneu din cadrul Campionatului Naţional de Handbal al Junioarelor II, Seria H, cu echipa locală Universitatea printre participante.

Adaugă comentariu