Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Bowling Bobowling Sf. Gheorghe – Universitatea Reşiţa 21-21 (10-10) în Divizia A de handbal.

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au obţinut primul punct în actualul sezon al Diviziei A de handbal feminin, Seria B. După mai multe meciuri pierdute la limită, după ce la pauză conduceau pe tabela de marcaj, elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu şi-au văzut încununate eforturile cu un rezultat de egalitate, obţinut în deplasare.

În etapa a şaptea, reşiţencele au evoluat în deplasare la Bowling Bobowling Sfântu Gheorghe şi au smuls un punct preţios. La pauză, scorul era egal, 10-10 şi de la egal la egal s-a mers şi în partea a doua a întâlnirii, astfel că la final a fost Bowling Sfântu Gheorghe – Universitatea Reşiţa 21-21.

„Ne bucurăm că în sfârşit am reuşit să ştergem cifra zero din dreptul punctelor, am obţinut un rezultat care ne dă speranţe că vom mai putea acumula puncte în această ediţie de campionat. Să nu uităm că majoritatea jucătoarelor din lot sunt junioare I, acestea fiind pe primul loc în Campionatul Naţional al categoriei lor de vârstă”, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Au jucat în meciul de la Sfântu Gheorghe: Codruţa Buda, Andra Ioţa, Alexandra Popescu – Alina Cristea (7 goluri), Beatrice Kovari (4), Alexandra Mihai (3), Alexandra Dinu (3), Gianina Iung (2), Kinga Fazakas (2), Claudia Stanciuc, Iasmina Roşian, Andrada Stamin, Mădălina Dragoş, Rebecca Pecoli, Claudia Baldovin, lavinia Grozuţa. În etapa viitoare, Universitatea Reşiţa va juca sâmbătă, 9 noiembrie, în deplasare, cu HCM Oradea.

Adaugă comentariu