Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – După ce Felix Borcean a anunțat că decizia de desființare a Corpului de control al primarului, aprobată săptămâna trecută de cei 10 consilieri locali PNL este ilegală și că acest compartiment va funcționa începând de joia trecută, liberalii caransebeșeni au reacționat prin vocea liderului interimar, Andrei Ungur.

Acesta a declarat că speră ca primarul Borcean să respecte hotărârile Consiliului Local. „Sunt curios dacă dl primar va contesta și sutele de acte semnate cu <<pentru>> de mine sau de dl viceprimar. Este corect să-i promiți domnului Minea un post înainte ca să apară în organigramă și statul de funcții? Domnul primar își asumă nerespectarea unei hotărâri de CL, dacă vrea să-și asume angajarea domnului Minea pe un post care nu există, când va veni Curtea de Conturi și alte organe abilitate, va răspunde. În momentul de față, HCL-ul din martie prin care s-a înființat Corpul de control nu mai există, iar postul domnului Minea nu există. Sper, totuși, că domnul primar va pune în aplicare hotărârile Consiliului Local, este obligat, conform legii”.

Ungur a mai spus că, în urma declarațiilor din presă ale lui Mihai Minea la adresa consilierilor PNL, va propune excluderea acestuia din partid.

2 Comments

Adaugă comentariu