Caraş-Severin, Romania

ZĂVOI – Agmonia Zăvoi – Magica Caransebeş 1-4 (0-2), în etapa cu numărul 12 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.  A fost prima partidă pe care gazdele au disputat-o pe arena din centrul de comună, întâlnirile considerate acasă jucându-le până acum pe stadionul din Glimboca.

Partida a început echilibrat, prima fază mai periculoasă consemnându-se în minutul 13, când Pârvu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, şutul său puternic oprindu-se în transversala porţii gazdelor. Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 27, după ce Chici a văzut al doilea cartonaş galben pentru un fault la Oni, centralul Petru Hamza arătându-i apoi cartonaşul roşu. Lovitura liberă de la 17 metri a fost executată de Badescu, care a trimis plasat, lângă bara stângă a porţii apărate de Mihuţa, deschizând scorul. În minutul 39, Dovlete a făcut ce-a vrut în careul gazdelor şi, cu toată opoziţia lui F. Brabilă, a reuşit să şuteze de la 10 metri, Mihuţa, cu toate că a atins mingea, nereuşind să împiedice golul.

Gazdele au început mai bine repriza a doua şi, deşi cu un om mai puţin pe teren, s-au menţinut mai mereu în jumătatea adversă de teren. Astfel, în minutul 57, Radu i-a pasat pe dreapta lui F. Brabilă, care a intrat în careu şi a şutat puternic la colţul scurt, însă Ruicu-Kozma a reuşit să respingă. Portarul oaspeţilor s-a mai evidenţiat o dată în minutul 61, respingând cu piciorul lovitura liberă de la 25 de metri executată de Timofte. Gazdele au redus din handicap în minutul 73, după o fază în care Brabilă, aflat pe aripa dreaptă, a centrat pe jos, în careu, iar Timofte a pus latul la 8 metri, învingându-l pe Ruicu-Kozma. Oaspeţii au înscris şi ei în minutul 77, în urma unei lovituri libere de la 30 de metri executate de Pârvu direct pe poartă, Mihuţa a respins balonul în bara transversală, mingea a revenit în teren, iar Dovlete, de la 4 metri, a trimis-o cu latul în plasă. Scorul final a fost stabilit în minutul 90+1, când tânărul Sorea a scăpat pe dreapta, i-a trimis în centru lui Dovlete, care a prelungit pentru Ristache, acesta învingându-l pe Mihuţa cu un şut sec de la 14 metri.

Agmonia Zăvoi: I. Mihuţa, I. Damian, M. Chici, A. Hrudei, Mario Constantin, S. Bondoc (min. 59, D. Bîtcă), Mihai Constantin (78, S. Farcaş), F. Brabilă, G. Radu (46, G. Brabilă), Ş. Tănase, C. Goman (46, V. Timofte); rezervă, L. Obrejan. Antrenor, Aurelian Pănescu.

Magica Caransebeş: I. Ruicu-Kozma, S. Badescu, S. Oni, G. Simescu, A. Ivanici, I. Vartic (71, Al. Ristache), C. Govoşdeanu, A. Bufanu, S. Dovlete, C. Pârvu, I. Urs (86, F. Sorea); rezerve: I. Marian, V. Ştefaroi. Antrenor, Sorin Costachi.

A arbitrat la centru Petru Hamza (Caransebeş), asistat la cele două linii de Ghiţă Scînteie (Moldova Nouă) şi Florin Lascu (Caransebeş). Observatori: Petru Herghelegiu (Bocşa) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

Sorin ROGOZ