Caraş-Severin, Romania

ERSIG – Sâmbătă, 13 aprilie 2019, milionarii Europei au încheiat încă o partidă de vânătoare desfăşurată pe domeniul omului de afaceri Ion Ţiriac. Vânătoarea a debutat vineri, 12 aprilie.

18 invitaţi de seamă, printre care manageri de top şi milionari ai Europei, au fost în acest weekend alături de omul de afaceri Ion Ţiriac, pe domeniul de vânătoare de la Ersig (Vermeş). Motivul principal al organizării unei noi partide îl constituie faptul că mistreţii s-au înmulţit în zonă excesiv de mult. Ca de obicei, atmosfera a fost prietenească, organizarea pe măsură, vânătoarea una reuşită, iar recolta de mistreţi a fost una bogată: mai exact 82 de exemplare au fost recoltate vineri, iar sâmbătă în jur de 40 de exemplare.

Trofeul vânătorii a cântărit 200 de kilograme şi a fost doborât chiar de Ţiriac, media celorlalți mistreți vânați fiind de 120-130 de kilograme. În privinţa trofeului, omul de afaceri chiar a vrut să parieze în jur de 5000 de euro, spunând că al lui este mai mare. Nu a pariat, dar nici nu pierdea pariul pentru că s-a demonstrat că aşa a fost.

Nu au fost probleme cu carnea, ca de obicei aceasta va fi donată. Misterul numelor invitaţilor a persistat ca întotdeauna, recunoscut fiind doar Prinţul Sturdza.

Vă reamintim că omul de afaceri Ion Ţiriac şi-a amenajat un domeniu de vânătoare care se întinde pe o suprafaţă de 704 hectare. Aceasta este cea de-a doua partidă de vânătoare organizată în acest an în Caraş-Severin, pe domeniul de la Ersig, prima fiind cea din 2 februarie 2019.

Adaugă comentariu