Targ de imbracaminte la Casa de Cultura - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Încălţăminte şi articole vestimentare de sezon pot fi achiziţionate acum la preţ de producător.

Începând de miercuri şi până duminică, Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa găzduieşte o nouă ediţie a târgului de îmbrăcăminte şi încălţăminte Fan Expo, unde îşi expun marfa comercianţi şi producători din mai multe zone ale ţării, precum Piteşti, Bucureşti, Brăila, Suceava, Cluj-Napoca, Râmnicu Sărat, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Braşov şi Reghin. Găsiţi aici diferite modele de haine din piele, scurte sau lungi, cu preţuri cuprinse între 400 şi 800 de lei, blănuri de nurcă şi vulpe argintie (1.500 – 4.500 de lei) pentru care producătorii oferă un discount de 20%, paltoane damă şi bărbaţi reduse de la 270 la 180 de lei, geci de iarnă pentru care nu veţi plăti mai mult de 220 de lei, tricotaje (rochii – 80 de lei, pulovere femei şi bărbaţi – 50 de lei), încălţăminte din piele de sezon, şi nu numai, produsă la Reghin, Suceava şi Piteşti, pentru care tarifele încep de la 50 de lei şi pot depăşi, după caz, 200 de lei.

Dacă nu aţi rămas lefteri după sărbători şi doriţi să vă înnoiţi la început de an, este bine de ştiut că mai găsiţi la târg şi o gamă largă de articole şi confecţii pentru femei, bărbaţi şi copii. De la pijamale, treninguri şi ii, până la ciorapi de lână şi bumbac, cuverturi, pilote şi lenjerii pentru pat, la preţuri mai mici decât în magazine. „Avem marfă de calitate şi pentru toate buzunarele, aşa că aşteptăm să ne treacă pragul un număr cât mai mare de vizitatori“, ne-a declarat unul dintre organizatorii evenimentului.

Nu lipsesc nici standurile cu accesorii: huse pentru telefoane mobile, poşete (de la 40 la 80 de lei), portofele şi mănuşi din piele, la 35 de lei, borsete – de la 50 de lei, curele 15 – 30 de lei, dar şi o paletă largă de farduri şi cosmetice. Dacă doriţi să vă îndulciţi, în faţa Casei de Cultură vă aşteaptă o rulotă unde se pregătesc la minut cozonaci secuieşti cu miere, nucă şi cocos.

Târgul este deschis după următorul program: joi – vineri şi sâmbătă între 10.00 şi 19.00, iar duminică, în ultima zi, între 10.00 şi 16.00.