Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşiţenii vor avea parte de serate muzicale duminicale, în Parcul Cărăşana şi în Piaţa Tricolorului.Primăria Reşiţa a găsit o soluţie pentru a descreţi frunţile reşiţenilor în zilele de duminică, dar şi de a promova tinerii talentaţi din oraş. În acest sens, „Primăria şi Consiliul Local Reşiţa vor organiza o serie de acţiuni cultural-artistice, susţinute de tineri reşiţeni talentaţi, spune Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al municipalităţii. Acestea se vor desfăşura în fiecare duminică, în funcţie de condiţiile meteorologice. Vor fi interpretate piese de muzică uşoară şi populară, dansuri, animaţie, etc“.

Prima duminică dedicată spectacolelor susţinute de tinerele talente din municipiu este chiar data de 15 iulie când Piaţa Tricolorului din Reşiţa va găzdui un program în cadrul căruia „Ionuţ Sîrbu va evolua la chitară, în timp ce în Parcul Cărăşana reşiţenii vor putea asculta melodii renumite, interpretate de Oana&Lau“, a mai precizat Szendrei. Ambele spectacole se vor desfăşura în foişoarele din cele două parcuri, începând de la ora 20.30.

Antoniu Mocanu

2 Comments

  1.  Bună ideea, dar mi s-ar părea mai potrivit ca spectacolele să nu înceapă simultan în cele 2 parcuri ci la ore diferite (sau zile diferite – de ex. unul sambăta, celălalt duminica) pentru a da posibilitatea celor dornici să le urmărească pe ambele.

Adaugă comentariu