Caraş-Severin, Romania

MĂRU – Poliţiştii au fost sesizaţi zilele trecute cu privire la faptul că, într-o livadă situată între localităţile Măgura şi Măru, a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Echipa deplasată la faţa locului l-a identificat pe Marcel D., în vârstă de 39 ani, crescător de animale din zona Domaşnea, care a fost găsit spânzurat de o creangă a unui copac. Întrucât la o examinare sumară a corpului au fost observate leziuni la nivelul capului, iar în urma necropsiei s-a constatat că moartea acestuia a fost una violentă, poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Investigaţiile continuă pentru identificarea autorilor, fiind deja conturat un cerc de suspecţi.

În ultimii trei ani, toate faptele de omor săvârşite şi înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost soluţionate prin identificarea autorilor.