Caraş-Severin, Romania

BERZOVIA – Clădirea Primăriei din comună găzduieşte, începând din această lună, Serviciul de Evidență a Persoanelor pentru locuitorii din Berzovia, Ramna, Măureni și Vermeș. Aceștia nu vor mai merge la Bocșa atunci când au nevoie de eliberarea actelor de identitate.

Noul serviciu a fost inaugurat zilele trecute în prezenţa preşedintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a deputatului Luminița Jivan, senatorului Ioan Narcis Chisăliță, a primarilor comunelor ce vor fi deservite de noul serviciu de evidență a persoanelor.

În evidenţa noului serviciu pentru eliberarea actelor de identitate sunt 10.000 de persoane. „Este al 24-lea serviciu aprobat de Consiliul Județean, care deservește patru comune cu aproximativ 10.000 de persoane. Deși este o cheltuială suplimentară pentru Primăria Berzovia, care a angajat trei persoane care vor deservi noul serviciu, avantajul înființării acestuia este dat de faptul că vine în sprijinul oamenilor din zonă, scutindu-i de deplasări până la Bocşa”, a precizat şeful judeţului, Silviu Hurduzeu.

Şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, i-a felicitat pe toţi cei care au dus acest proiect la bun sfârşit.