Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Banat Girls Reșița – Atletic Onix 0-0, în Liga a II-a de fotbal feminin.

Fetele din Banat și-au pus mari speranțe în meciul cu Atletic Onix Râmnicu Sărat, din etapa a XI-a a Ligii a II-a la fotbal feminin. Era practic derby-ul pentru locul al doilea, care aduce, împreună cu locul I, promovarea în Liga I. Diferența de trei puncte dintre cele două echipe se putea anula în cazul unei victorii a elevelor antrenorilor Daniel Amariei și Cosmin Șușman, însă meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

„A fost un meci greu, așa cum ne-am așteptat, a venit echipa de pe locul al doilea, practic echipa cu care ne băteam pentru promovarea în Liga I. Din păcate, n-am reușit să câștigăm, o să muncim mai mult și poate data viitoare o să avem mai mult noroc. Din punctul meu de vedere, promovarea încă se joacă, dar șansele noastre sunt foarte mici”, a spus Silviu Lupu, președintele ACS Banat Girls Reșița.

„Cu un ochi râdem, cu altul plângem. Pentru că am avut și noi câteva ocazii, gazdele au dominat meciul la centrul terenului, dar nu și-au creat ocazii clare de a marca. Noi ne-am creat câteva ocazii, dar n-am avut luciditatea necesară în fața porții. Situația la vârful clasamentului nu e nicidecum rezolvată. Avem acasă cu Aradul, o echipă bună, care a făcut câteva transferuri. Va fi un meci greu, dar jucăm acasă, avem suporterii alături de noi, sper ca fetele să fie la fel de motivate ca și în meciul de la Reșița și să aibă mai multă luciditate și prospețime în teren, să putem marca”, a spus Adrian Cosma, antrenorul echipei Atletic Onix Râmnicu Sărat.

ACS Banat Girls: Francesca Kovacs, Elena Ruvilă, Florina Buha, Daria Zglimbea, Denisa Burdan, Denisa Blidar, Miruna Apro, Georgiana Dabega, Georgiana Radulov, Mădălina Gînju, Emanuela Domokoș. Au mai intrat: Manuela Jula, Cristina Tismonar. Rezervă: Maria Rusu. Antrenori: Daniel Amariei și Cosmin Șușman.

A arbitrat Dorin Voina (Reșița), asistat de Ioan Humiță (Armeniș) și Răzvan Toader (Oțelu Roșu).

Deși nu au dorit să facă declarații oficiale, persoane din conducerea și anturajul echipei au lăsat să se înțeleagă că meciul cu Atletic Onix ar putea fi ultimul disputat de Banat Girls în Valea Domanului, fiind invocate cheltuielile mari de organizare a meciurilor de pe teren propriu. Astfel, dacă nu se întâmplă un miracol, meciul cu Vulpițele Galbene Roman (ultimul din acest sezon pe teren propriu) s-ar putea disputa în altă localitate.

 

Adaugă comentariu