Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Noul antrenor principal al echipei de seniori a FCM Reşiţa, care activează în Liga a III-a de fotbal, este Roco Sandu, cel care s-a mai aflat pe banca tehnică a acesteia.

A fost soluţia pe care a găsit-o preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristian Bobar, după demisia tehnicianului Gheorghe Barbu, dar şi a sa, prezentată administraţiei publice locale.

„Nu puteam să-l refuz pe Cristi Bobar, în situaţia actuală, chiar dacă îi cunosc mai puţin pe majoritatea dintre jucători, ne-a declarat antrenorul Roco Sandu. I-am văzut doar la meciurile din Valea Domanului. Eu sper ca în aceste patru etape, câte au mai rămas până la finalul turului, băieţii se vor mobiliza pentru a acumula cât mai multe puncte. Ei trebuie să se reabiliteze în faţa celor care le-au dat credit. În ce mă priveşte, voi căuta să asigur, din mers, o atmosferă cât mai bună, şi o anumită disciplină tactică, atât cât se va putea. Repet, jucătorii sunt cei care trebuie să iese în scenă. Va fi numai spre binele lor“.

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

     Rocco nu te descuraja chiar daca vei pierde la Vtadimirescu! Daca vei juca cu oamenii lui Barbu, acestia te vor sabota fiindca „taticul„ lor a plecat, daca vei folosi resiteni get-beget, poate si dintre valorile lui Potoceanu de la juniorii A, acestia vor fi masacrati de adversari si vor pierde meciul. Ai vreme sa construiesti o echipa frumoasa, depinde de cine te vei inconjura! Mult succes!

  2. În urma discuţiilor purtate între primarul Reşiţei Mihai Stepanescu şi Cristi Bobar s-a ajuns la concluzia că cel mai bun antrenor principal în acest moment ar fi Roco Sandu. Multă baftă echipei în următoarele meciuri.

Adaugă comentariu