Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nicolae Balaci a ocupat primul loc la 400 m plat, cu timpul de 50 de secunde și 73 de sutimi.

Membrii Clubului Sportiv Universitatea Reșița au avut comportări bune la prima etapă a Campionatului Național de atletism în sală rezervat juniorilor II, întrecere care a avut loc recent la Complexul Național Sportiv „Lia Manoliu“ din București.

Astfel, în proba de 400 m plat, Nicolae Balaci a ocupat primul loc, cu timpul de 50 de secunde și 73 de sutimi. Atletul are dublă legitimare, Liceul Teoretic „Traian Vuia“ şi CSU Reșița, fiind nominalizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin pentru premiul „Speranță Olimpică“ în clasamentele anului 2014. Tot pe primul loc la etapa de la București s-a clasat și Eliana Anason, la 60 m, cu timpul de 7,99 secunde.

Locul al treilea a fost obținut de Horia Ianc, la aruncarea greutății, cu o aruncare de 12,28 metri. În proba similară a fetelor s-a remarcat Denisa Iedlicska, de la Clubul Sportiv Școlar Reşiţa, care a încheiat concursul pe locul al V-lea, cu o aruncare de 11,07 metri. Etapa finală a CN de Atletism al Juniorilor II este programată în zilele de 21 și 22 februarie, tot la București.

Adaugă comentariu