Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fie că vorbim despre parcări, concesiuni sau închirieri, invitaţia este pentru toată lumea.Dacă până nu demult, nimeni nu prea lua în seamă operatorul privat de parcări, iată că acum revine în forţă altul. Chiar dacă am trecut deja bine de jumătatea anului, Primăria Reşiţa, prin Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat, „invită posesorii de autoturisme, care ocupă locuri de parcare în parcările de reşedinţă, să achite taxa pe anul 2012, în valoare de 74,40 lei“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Persoanele fizice şi juridice care înregistrează debite restante aferente contractelor de concesiune, de închirieri locuinţe şi spaţii cu altă destinaţie decât cea de locuinţă, precum şi cele care au închiriat terenuri (curţi, grădini, alei de acces etc.) sunt rugate să achite sumele datorate. În caz contrar, contractele vor fi reziliate, conform prevederilor legale şi clauzelor stabilite“, se mai arată în documentul citat.

Plata se poate face la casieria direcţiei, de la etajul I din Blocul 800 (str. Petru Maior nr. 2), la casieria de la etajul I. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, termenul limită pentru achitarea debitelor, în toate cazurile menţionate, este data de 31 iulie.

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Cetatean resitean Reply

    Si cu abonamentele ce multi dintre noi le-am achitat la fosta firma de parcari eco bau ce se intampla?? Ca daca se anuleaza atunci probabil o sa imi parchez masina in casa domnului primar. 

Adaugă comentariu