Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O serie de lucrări edilitare sunt prevăzute a fi derulate săptămâna aceasta, gravitând între zona Centrului Civic şi Triaj.

În această săptămână, Serviciul Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, are programate o serie de lucrări. Printre acestea se numără asfaltarea parcării din zona Complexului Agroalimentar Reşiţa Sud, dar şi repararea carosabilului prin plombări, acum fiind vizat cartierul Doman. Vor fi refăcute locurile de joacă din zona Inspectoratului de Poliţie, din Lunca Pomostului, precum şi cele din cartierele Cuptoare şi Secu. Sunt de asemenea programate întreţinerea cu asfalt frezat a străzii Nera şi a Rândurilor I, II şi III, întreţinerea cu zgură a celor din cartierul Ţerova, cosirea vegetaţiei în Triaj, în zona Muzeului de Locomotive, în Lend şi în zona cimitirului nr. 7, precum şi plantarea de petunii în rondourile din Centrul Civic şi din zona fântânii de pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Primăria ne informează că săptămâna trecută au fost făcute lucrări de întreţinere a carosabilului în cartierele Mociur, Cuptoare, Secu, Doman şi pe strada Bârzavei, precum şi lucrări de marcare a parcărilor din Lunca Pomostului, de pe Bulevardul A.I. Cuza şi din cartierul Moroasa. JCS-Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Prin Cuptoare ati plimbat din deal in vale un tractor cu senile…si atat! Pe cand o balastare, acoperire cu zgura sau (indraznesc sa spun) o asfaltare?! Clar ca asa-zisele lucrari au caracter electoral !, cel putin in „satelitii” Resitei…Jalnic dom’ primariu!

Adaugă comentariu