Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Întrucât doi dintre antrenorii Centrului de Copii și Juniori al CSM Școlar, Carol Gurgu și Vasile Anghel au hotărât să plece în Germania, pentru câștiguri financiare superioare, iar Arpad Dozsa, actualmente „secundul“ lui Leontin Doană, la formația de seniori, prof. Cristian Bobar, președintele grupării din Valea Domanului, s-a întâlnit, luni, 2 aprilie a.c., cu tehnicienii grupelor.

Prilej cu care a stabilit, de comun acord cu aceștia, după două runde de discuții, măsurile de reorganizare din punct de vedere tehnic. Astfel, Dan Potocianu va continua cu Juniorii A, Rocco Sandu a preluat Grupa 1996, Cosmin Buda și Nicolae Georgevici se vor ocupa de Grupele 1997, 1998 și 1999, Petru Panescu va lucra cu Grupa 2000, iar Ovidiu Telescu va coordona Grupele 2002/2001.

În timp ce antrenor cu portarii este Valentin Boșca. Referitor la formația de seniori, din Liga a III-a, colectivul tehnic a rămas cel din ultimele zile: Leontin Doană, Arpad Dozsa (în prag de pensionare) și Ioan Ilieș, acesta din urmă responsabil cu pregătire portarilor.

„Se impuneau aceste măsuri pentru a nu perturba activitatea, pentru a asigura continuitate în performanță, ne-a precizat prof. Cristian Bobar. Aceasta până în vară, urmând ca pentru noul sezon să stabilim strategia pentru perioada viitoare“.

Adaugă comentariu