Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cărăşenii care se pregătesc să plece în concediu pot beneficia de reduceri substanţiale dacă îşi cumpără biletele înainte.

În această perioadă, CFR Călători oferă reduceri substanţiale din preţul biletelor, dacă pasagerii le achiziţionează anticipat. Cei care îşi cumpără tichetele cu ceva vreme înainte de a pleca în călătorie pot beneficia de o reducere cuprinsă între 10 şi 25 de procente.

Cea mai mare reducere este oferită celor care îşi cumpără biletul cu 21-30 de zile înaintea călătoriei. În acest caz, reducerea este de 25% din costul tichetului. Călătorii care aleg să achiziţioneze biletele CFR cu 11-20 de zile anticipat, vor beneficia de un discount de 18 procente. Reducerea de 10% se oferă pasagerilor care iau tichetele cu 7-10 zile inaintea plecării.

Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preţ întreg şi pentru copii, şi se aplică la preţul tichetului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat sau cuşetă trebuie achitate integral.

Cei interesaţi să mai ciupească o reducere, o pot face cumpărând biletele de călătorie prin serviciul online. În acest caz, la reducerea oferită de CFR pentru achiziţionarea cu anticipaţie se mai adaugă una de 5 procente. În plus, aplicaţia online oferă şi alte beneficii. În primul rând, nu mai sunt necesare deplasarea până la ghişeele CFR şi aşteptatul la coadă. Tot ceea ce trebuie este un card bancar şi o conexiune la internet. Verificarea biletului în tren se va face în baza unui act de identitate, a ID-ului tichetului ce va fi trimis prin e-mail şi a cardului bancar.

1 Comment

Adaugă comentariu