Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Elevii antrenorilor Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț, 13 la număr, vor efectua, începând de marți, 6 ianuarie a.c., un cantonament la Băile Herculane.

Un stagiu ce se anunță a fi unul extrem de greu, dar ce va cântări decisiv în perspectiva obiectivelor propuse pentru anul 2015, așa după cum ne-a precizat prof. Francisc Vaștag, directorul general adjunct al Clubului Sportiv Municipal Reșița, și coordonatorul Secției de Box: „Vom deplasa la Băile Herculane 13 dintre cei mai buni componenți ai secției, majoritatea medaliați la campionatele naționale, în frunte cu seniorii Ovidiu Berceanu, Andrei Dragomir și Alexandru Bibiricea. Este o perioadă foarte importantă, și le-am cerut să o trateze cu maximă seriozitate. Sunt convins că antrenorii Gheorghe Radu și Adrian Mărcuț vor face o treabă foarte bună, ca de fiecare dată. Alți trei băieți vor rămâne în Centrul Olimpic de Juniori de la Reșița, Marian Ruță, Ionuț Socareva și Daniel Bihari“.

Revenind la sportivii care vor pleca pe Valea Cernei, din lotul deplasat vor mai face parte următorii: Daniel Anca, Robert Stancu, Nelu Rădeanu, Costel Ruță, Cătălin Olteanu, Dănuț Bașu, Denis Giurgiu, Raul Bihari, Radoslavevici Sima și Daniel Șoavă. Toți aceștia au fost programați luni, 5 ianuarie, la Cabinetul de Medicină Sportivă Caraș-Severin, coordonat de dr. Ioan Șerbescu junior, pentru a efectua vizita medicală obligatorie, mai ales că urmează un program intens de pregătire: „Trebuie să remarc faptul că, și de această dată, cei care practică acest sport s-au prezentat foarte bine. De altfel, ei sunt mult mai conștienți că primul lor adversar este cântarul, pentru a intra în categorie. Și atunci nu fac abuzuri de sărbători. Îi felicit și le urez sănătate și succes în anul 2015“.

La rândul său, Rusalin Fîc, directorul general al C.S.M.R., ne-a declarat: „După luptători, a venit și rândul componenților Secției de Box să participe la un stagiu centralizat de pregătire, pe care am reușit să-l organizăm pentru sportivii remarcați în anul 2014, sportivi de perspectivă, pe care ne bazăm și avem încredere că vor cuceri noi medalii pentru club și pentru România“.