Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Nu contează să faci multe lucruri, important este să le faci cu multă dragoste”, este crezul cu care cei de la PRO România şi-au început acţiunile de dăruire în prag de Sărbători.

În preajma Sfintelor sărbători de iarnă, femeile organizației PRO România – filiala Reșița, au petrecut momente deosebit de frumoase, încărcate de trăiri și emoții intense, oferind din preaplinul inimilor copiilor de la Centrul “ Speranța „ Reșița, daruri și ore de joacă și veselie la „Prichindelul jucăuș“. Crăciunița PRO România Reșița, ajutor de nădejde al Moșului în acest an, alături de doamnele de la PRO România Reșița, s-au distrat pe cinste împreună cu cei mai zâmbitori copii, promițându-și reciproc noi întâlniri și cu alte ocazii.

„Întotdeauna când dăruiești din dragoste față de semeni, se cheamă că ai înțeles că această iubire necondiționată oferită aproapelui este înțelepciune intuitivă deosebită, este îndemn și model și altora, este o cale de urmat. Așa cum frumos spunea Maica Tereza, << Dacă Îl vezi pe Dumnezeu în oameni, atunci există iubire pentru ei şi de aici apare pacea.>> Astfel de acțiuni precum și alte activități, vor urma în perioada următoare, precum și pe parcursul anului viitor, după un calendar ce va fi definitivat până la sfârșitul acestui an. Praznic Luminos și Sărbători binecuvântate, tuturor ! “, este gândul Elenei Borchescu de la PRO România – filiala Reșița, omul care se implică în multe acţiuni de binefacere.

1 Comment

  1. Sa retineti ca maica Tereza spunea ca lumea e pe dos pentru ca nu putem sa-i saturam pe lacomii bogati chiar daca nu ar fi foarte greu sa-i hranim pe saraci.

Adaugă comentariu