Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, de la ora 17.00, HC Adrian Petrea Reșița – Universitatea Cluj, în Divizia A.

Echipa HC Adrian Petrea începe seria meciurilor tari din acest sezon al Diviziei A de handbal masculin, Seria B. După nouă etape în care au înregistrat tot atâtea victorii, având punctaj maxim în clasament, handbaliștii reșițeni vor susține un prim examen dificil sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 17, la Sala Polivalentă, în compania unei foste prim-divizionare, Universitatea Cluj-Napoca.

Echipa pregătită de Adrian Petrea este pregătită pentru acest meci și mizează și pe susținerea publicului reșițean, așa cum s-a întâmplat și la celelalte partide de pe teren propriu, dar și din deplasare. Meciul de sâmbătă precede întâlnirea de foc din optimile de finală ale Cupei României, în care HC Adrian Petrea va da piept cu o altă formație bănățeană, dar din Liga Națională, CH Politehnica Timișoara, pe 27 noiembrie, în sala „Constantin Jude“ din municipiul de pe Bega.

Va fi o reeditare a celebrelor derby-uri ale Banatului, din care aproape întotdeauna ieșea învingătoare Reșița. Acum situația este puțin schimbată, Reșița are echipă în liga secundă, dar intențiile de promovare sunt clare. În Seria B a Diviziei A HC Adrian Petrea conduce cu 27 de puncte, în timp ce adversara de sâmbătă, Universitatea Cluj, este pe locul al treilea, cu 23 de puncte.

Adaugă comentariu