Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Operatorul de apă a pus la dispoziţia cetăţenilor un serviciu de reclamaţii şi un program de audienţe.

La fel ca toate instituţiile şi structurile care funcţionează pentru un interes public, şi operatorul judeţean de apă AquaCaraş are porţile deschise sesizărilor venite din partea cetăţenilor, inclusiv pentru audienţe. Potrivit site-ului de internet al societăţii a fost creat Serviciul Reclamaţii, care funcţionează special pentru preluarea sesizărilor. Astfel, orice persoană care doreşte să depună o reclamaţie referitor la aspecte legate de activitatea societăţii noastre o poate face trimiţănd un e-mail la adresa reclamatii@aquacaras.ro. Pentru a fi luată în seamă, fiecare reclamaţie trebuie să fie validată, calificativ pe care-l va primi numai dacă în ea se regăsesc numele şi prenumele reclamantului, adresa completă, numărul de telefon şi detalii semnificative referitoare la problema semnalată. Vor fi validate doar reclamaţiile care conţin date de identificare complete. Cele în care s-a folosit un limbaj considerat ca fiind neadecvat vor fi clasate automat şi nu vor fi date în lucru, pentru soluţionare.

În ceea ce priveşte audienţele, cei care doresc să stea de vorbă cu directorul general Anatoli Liber o pot face în fiecare zi de luni, între orele 13.00 şi 15.00, cu directorul executiv Dan Petrescu în fiecare zi de miercuri, între orele 13.00 şi 15.00, iar cu managerul comercial Dacian Român în fiecare zi de joi, între orele 13.00 şi 15.00.

Pe exploatările din oraşe, programul audienţelor este următorul: la şeful exploatării Anina, Ion Burcaş – în fiecare zi de miercuri, între orele 8.00 şi 10.00; la şeful exploatării Băile Herculane, Diana Panduru – în fiecare zi de luni, de la 14.00 la 16.00; la şeful exploatării Bocşa, Ion Irimia – în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 şi 12.00; la şeful exploatării Caransbeş, Ion Ursulescu – în fiecare zi de miercuri, de la 13.00 la 15.00; la şeful exploatării Moldova Nouă, Mircia Damian – în fiecare zi de marţi, între orele 10.00 şi 12.00; la şeful exploatării Oraviţa, Virgil Nicoliţă – în fiecare zi de joi, de la ora 12.00, la ora 15.00; la şeful exploatării Oţelu Roşu, Nicolae Buţă – în fiecare zi de joi, între orele 12.00 şi 15.00; la şeful exploatării Reşiţa, Daniel Lolea – în fiecare marţi de la ora 13.00 la 16.00 şi în fiecare joi de la ora 8.00 la 11.00.

Adaugă comentariu