Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cele patru arme şi muniţia aferentă au fost ridicate de la domiciliul a trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 50 de ani, din Reşiţa şi Dognecea. Oamenii legii au călcat pragul celor trei întrucât exista suspiciunea rezonabilă că ar deţine ilegal arme şi muniţie.

Mai exact, „la data de 21 august, în urma controalelor efectuate de către polițiști, s-a constatat că persoanele bănuite ar fi deținut fără drept două arme letale de vânătoare și alte două arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nu ar fi depus armele și muniția la un armurier autorizat în termen de zece zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă. Cele patru arme și întreaga cantitate de muniție au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, ne informează Poliţia judeţului.

Făptaşii, care n-au conştientizat necesitatea prelungirii valabilităţii permisului de armă, sunt acum cercetaţi penal pentru deținere fără drept de arme letale, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă

A.M.

Adaugă comentariu