Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A cincea şi ultima întâlnire de lucru din cadrul proiectului multilateral Comenius intitulat „Parallel Ways“ („Drumuri paralele“) a fost organizată de către şcoala coordonatoare, ITCG „F. Niccolini“ din Volterra, şi una dintre şcolile partenere, Istituto Comprensivo „Jacopo da Volterra“.

Cele două instituţii italiene şi-au unit eforturile pentru a organiza această ultimă întâlnire, ce se dorea a fi o reuniune în care participanţii să prezinte ultimele produse finale şi materialele cele mai relevante create de către elevii din şcolile partenere. Toate cele şase şcoli partenere au participat la această întâlnire cu echipe formate din elevi şi cadre didactice.

Şcoala Gimnazială Nr. 12 Reşiţa a participat cu o delegaţie compusă din cinci elevi, Valentin Voin (clasa a V-a B), Simina Stolojan, Larisa Sfeia şi Daiana Ion (clasa a VII-a A) şi Alexandra Bribete (clasa a VIII-a A). Cadrele didactice care au participat la întâlnire au fost Lenuţa Dicu, directorul adjunct al unităţii de învăţământ, Daniela Costea, profesor de limba engleză şi coordonator al proiectului la nivelul şcolii, şi Adina Rudolf, profesor de limba franceză.

Această ultimă întâlnire a însemnat un prilej unic pentru elevii şi cadrele didactice participante de a învăţa lucruri noi şi de a realiza activităţi comune cu partenerii din celelate ţări partenere în cadrul acestui proiect.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu