Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 17-19 februarie a.c. s-au desfăşurat, la Topoloveni (judeţul Argeş), întrecerile turneului doi din cadrul Campionatului Diviziei B de tenis de masă, ediţia 2011/2012.

Din păcate, componenţii echipei CS Ivana Oraviţa au ratat competiţia întrucât la Orşova, în drum spre locaţia amintită, mijlocul de trasport s-a defectat, şi nu au avut altă soluţie pentru a ajunge în timp util. În aceste condiţii, conform regulamentului, au pierdut la „masa verde“ cele şapte meciuri pe care urmau să le dispute, omologarea urmând să fie decisă de Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

„Ne pare rău că nu am mai ajuns la Topoloveni, dar am avut probleme cu maşina, în apropiere de Orşova, ne-a precizat Nicuşor Franţ, antrenorul-jucător al echipei orăviţene. Aşteptăm decizia federaţiei. Oricum, noi am transmis imediat cele întâmplate şi că nu aveam cum să mai participăm la competiţie“.

Înaintea acestui turneu, CS Ivana Oraviţa ocupa locul al VII-lea, iar şansele de a prinde turneul play-off, de accedere în eşalonul superior, erau minime.

Adaugă comentariu