Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Şeful Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Caraș-Severin, comisarul Ştefan Radu, prefectul Matei Lupu, fostul primar al Bocşei, Mirel Pascu şi alţii sunt audiaţi în scandalul permiselor de armă. Audierile încă nu s-au terminat, se derulează în continuare la sediul DIICOT Caraș-Severin.

Contactat de colegii de la PRESSALERT.ro, fostul primar al Bocșei, Mirel Pascu, a declarat, în cursul zilei, înainte de a fi audiat: „Eu mă întorc de la Timișoara. Am înțeles că fac percheziție acasă. M-a sunat soția. Vin alegerile la anul și cred că s-ar putea să aibă legătură. Am avut un pistol cu bile. Mi-ai făcut cursurile. Îl știam pe șeful de la Arme, că am fost zece ani primar. Mi se pare jenant efectiv. Zarvă înainte de sărbători, să zică că au făcut și ei ceva”.

Prefectul Matei Lupu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile în această seară. Lupu este suspectat de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu, pentru că le-ar fi cerut unor angajaţi de la Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ să îi protejeze apropiații.

.

3 Comments

  1. Scopul este sa-i dea jos din functii fara procese, dar dosarul finalizat de DIICOT o sa-l vedem cand il vom vedea si pe ala cu privatizarile din Herculane sau de pe Semenic.

  2. Mirel nu e singurul primar cu permis de port arma. Verificati cu ce alt primar era nedespartit toata ziua Pop, cum a luat primarul ala permis si cati alti angajati ai acelei institutii au permis de port arma fara sa fi trecut o zi pe la cursuri. Si cum multiplica Pop foile cu raspunsuri gata scrise in primaria aia.

  3. Debandada si tupeul celor care cred ca sunt zei , daca au o funcție a dezgustat pe cetățeanul de rând , de parcă noi nu am trai in Romania si nu stim cum se fac lucrurile. Acum ca DIICOTUL ia cules sa dea socoteala , totul e ca vin alegerile ca e nu stiu ce….Bravo DIICOT ! Ccontinuă sa ne aperi de aceste odioase aranjamente descoperite în rândul celor care si ei trebuie sa participe la siguranta noastră. Felicitări DIICOT ! Dosarul sa meargă rapid acum ca să vedem cu adevarat loialitatea DIICOT fata de tara si fata de proprii lor copii si familii.

Adaugă comentariu