Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Şeful Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Caraș-Severin, comisarul Ştefan Radu, prefectul Matei Lupu, fostul primar al Bocşei, Mirel Pascu şi alţii sunt audiaţi în scandalul permiselor de armă. Audierile încă nu s-au terminat, se derulează în continuare la sediul DIICOT Caraș-Severin.

Contactat de colegii de la PRESSALERT.ro, fostul primar al Bocșei, Mirel Pascu, a declarat, în cursul zilei, înainte de a fi audiat: „Eu mă întorc de la Timișoara. Am înțeles că fac percheziție acasă. M-a sunat soția. Vin alegerile la anul și cred că s-ar putea să aibă legătură. Am avut un pistol cu bile. Mi-ai făcut cursurile. Îl știam pe șeful de la Arme, că am fost zece ani primar. Mi se pare jenant efectiv. Zarvă înainte de sărbători, să zică că au făcut și ei ceva”.

Prefectul Matei Lupu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile în această seară. Lupu este suspectat de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu, pentru că le-ar fi cerut unor angajaţi de la Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ să îi protejeze apropiații.

.