Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Stadionul din Lupac a găzduit, vineri, 3 mai a.c., întâlnirea dintre Muncitorul Reșița și Apă Craiova, meci contând din etapa a XXII-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a. A fost o partidă dominată de reșițeni, însă n-au reușit să se impună și pe tabela de marcaj.

La final a fost 1-1, rezultat consemnat încă de la pauză. Sistemul de joc al elevilor antrenorului Viorel Lolea s-a dereglat în minutul 18, când la un contraatac al oaspeților Blălan a sancționat eroarea defensivei adverse, și a deschis scorul. Muncitorul Reşiţa a revenit în atac, însă acțiunile ofensive nu au avut claritatea necesară, în dorința de a reveni pe tabela de marcaj. Și totuși, cu două minute înainte de pauză, Vasiliu șutează de la circa 20 d emetri, mingea deviată de un apărător oltean fiind deviată în gol. În minutul 45 putea fi 2-1, însă portarul Surdu a respins în corner, de sub transversală, mingea trimisă de Firițeanu, din lovitură liberă, lateral stânga a direcției de atac a gazdelor.

După pauză, Muncitorul Reşiţa a forțat victoria, dar reşiţenii s-au jucat cu ocaziile de gol, cele mai clare fiind irosite de Fara, Loba și Bobină. Nici contraatacurile craiovenilor nu a fost de neglijat, portarul Vasile Giurcanu fiind, de fiecare dată, la post.

Să mai spunem că, în minutul 64, Casian Doană s-a accidentat destul de serios la cap, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde a fost internat pentru investigații amănunțite. „Suntem cu el aici, în spital, medicii ne-au spus că nu este ceva grav, însă va fi supus mai multor teste“, ne-a declarat tatăl său, Leontin Doană. Îi dorim multă sănătate!

Alte rezultate: Pandurii II Tg. Jiu – Millenium Giarmata 3-1, C.S. Vladimirescu – Minerul Mătăsari 0-0, C.S.M. Lugoj – Jiul Rovinari 1-0. În ceea ce privește partida F.C. Caransebeș – FCM Reșița, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 3 mai a.c., organizatorii nu a avut acceptul federației, astfel că va avea loc sâmbătă, 4 mai a.c., de la ora 18, pe Stadionul „C.F.R.“.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Cassi a fost externat azi de dimineata fiind un baiat cu fizic si caracter puternic!

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Rezultatul meciului de liga a 3-a, seria a 4-a dintre Autocatania Caransebes – AFCM 2012 Resita 1-1.

Adaugă comentariu