Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa, în parteneriat cu Guerrilla MC România, Școala de Şoferi Eurodynamic, Crucea Roșie Caraș – Severin, Heidenau România și Westbikeshop.ro, va organiza, cu ocazia încheierii sezonului moto, duminică, 6 octombrie, o campanie rutieră care dorește promovarea respectului între participanții în trafic, fie ei pe două sau patru roți!

În cadrul acestei campanii va avea loc o paradă moto pe principalele artere ale Reșiței și se vor împărți pliante celor aflați în trafic privind promovarea unei bune conduite rutiere. Parada moto începe la ora 12, cu plecare din parcarea de la Vama din Reşiţa (pasajul TMK).

9 Comments

 1. Iulicafarafrica Reply

  Respectul trebuie sa fie reciproc. Când turezi motorul să vadă lumea șmecherul din tine sau intri in depășiri obligându-mă să te feresc atunci fii sigur de „respectul” meu. Nu mai spun de zgomotul eșapamentului modificat ca să arăți cat de cocalar ești la 2 noaptea!

  • Categoric da, asa este…se pare ca respectul este uneori un termen cam greu de inteles.

  • iulicafarafrica Reply

   Același „respect” și ptr pițiponcii care fac liniuțe în miez de noapte, ca să nu fiu acuzat de discriminare. Toată vara „suedejii” noștri și-au făcut de cap dar n-am văzut picior de polițist de la rutieră. Bine măcar că moda ATV-urilor a csm trecut!

 2. Respect pentru golanii care deranjeaza zi dupa zi,de ani de zile fara ca politia sa-i opreasca?Respectul se cucereste,nu se cerseste sau se impune,bai smardoilor cu capete de creta!Mai umblati la codul bunelor maniere in trafic si mai negociem respectul pe care il cereti de ani de zile!

 3. Noaptea e dezastru in centru.Nu se poate dormi de zgomotul pe care-l fac furând motoarele.Pe când o lege care să interzică , asemenea manifestări.Am văzut străini cu motociclete de motociclete,pe care nici nu le auzi în trafic.Intradevar trebuie educație reciprocă.

  • Exista lege…e vorba de legea nr.61/1991,art.2 pct.25 insa nu are cine o aplica.Sunati la 112 si poate va raspunde cineva si aveti norocul sa se si intampla ceva.
   Eu personal am impresia ca nu mai exista Politie Rutiera si nici Jandarmerie.Apropo,inainte mai vedeam patrule de jandarmi dar acum parca i-a inghitit pamantul !
   Va inteleg perfect deoarece aceeasi debandada exista si in cartierul Muncitoresc,tigania face raliuri cu masini neinmatriculate sau cu numere false si fara RCA valabil.
   Astept ziua in care vom avea in oras camere radar fixe si politie rutiera in civil si masini nemarcate …

   • Iulicafarafrica Reply

    Sună tu la 112, nu de alta dar abia asteaptă să te amendeze ptr că apelezi ” abuziv” 112 și îi deranjezi din ” meditație ” !

   • Jandarmii sau domnit merg numai cu mașina în patrula… când și când!!! Și când nu fac patrulă stau la chisc la semaforul de la politie. :)))

Adaugă comentariu