Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Gruparea din Valea Domanului are programat, sâmbătă, 23 noiembrie a.c., de la ora 11, un examen greu la Olimpia Satu Mare, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

O formaţie care, la începutul campionatului, cocheta cu partea superioară a clasamentului, cu gânduri la promovarea în primul eşalon fotbalistic al ţării. Tocmai de aceea, pentru a reveni în prima jumătate a ierahiei, sătmărenii se vor mobiliza pentru a obţine cele trei puncte puse în joc.

Dar, pe de altă parte, pentru a-şi consolida poziţia, reşiţenii vor încerca să obţină un rezultat poztiv, iar antrenorul Marian Pană mizează pe dăruirea elevilor săi: „Părerea mea este că ne aflăm într-un moment bun. Încercăm să mai acumulăm puncte la adevăr. Ne-am dori din tot sulfletul încă trei la Satu Mare. Pentru că este foarte important să luăm puncte de afară. Vom juca împotriva unei echipe bune. I-am văzut. Cu o apărare vulnerabilă, dar care joacă bine pe atac. Sperăm să impunem noi ritmul şi să câştigăm. Pentru că urmează o săptămână încărcată. Avem restanţa de miercuri, 27 noiembrie, cu A.S.A. Tg. Mureş, şi apoi confruntarea cu C.S. Universitatea Craiova, de sâmbătă, 30 noiembrie. Meciuri grele şi foarte importante, într-un fel decisive, pentru viitorul jucătorilor şi al echipei. Obiectivul nostru este, cum se ştie, clasarea în primele şase locuri, dar important este să acumulăm puncte cu formaţiile ce luptă pentru promovare. Să intrăm în iarnă cu o poziţie cât mai bună. Din punctul meu de vedere este important să nu pierdem nici un meci. Asta înseamnă că vom juca totul la victorie. Fiindcă, pe zi ce trece, mă conving de faptul că această echipă nu trebuie numai să se apere, ci să-şi impună ritmul de joc, pentru a putea câştiga meciurile. Într-adevăr, am avut o pauză, cu amânarea partidei cu A.S.A. Tg. Mureş. Dar, vom vedea sâmbătă, 23 noiembrie, dacă ne-a prins bine”.

Marius Moraru

Adaugă comentariu