Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a V-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița va juca sâmbătă, 10 mai, de la ora 11, în Valea Domanului, cu Gloria Bistrița.

Este ultimul meci din turul play-off-ului și primul din seria de trei partide consecutive pe teren propriu susținute de Metalul Reșița. Formație care revine în Valea Domanului după succesul important din Bănie, cu CSU Craiova, scor 2-1, prin golurile marcate de Mureșan și Făgărășanu. Elevii lui Marian Pană au câștigat încă o dată în fața formației craiovene, pe care au învins-o și în sezonul regulat tot pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

„Vă spuneam după meciul cu Vâlcea că este o zi tristă pentru noi, că am pierdut și spuneam că o victorie la Craiova ne-ar face fericiți, a declarat antrenorul Marian Pană. Iată că a venit această victorie. Pentru mine, ca antrenor, este important că după o înfrângere grea suferită acasă și după un joc modest, echipa a avut puterea să se remonteze și să facă un joc bun spre foarte bun în unele momente, pe fondul unei atitudini extraordinare a băieților noștri. În primele 15 minute am pus o presiune fantastică pe craioveni. Ne-am creat ocazii, chiar în situații de singur cu portarul. Este important că și un jucător care a evoluat mai puțin, și mă refer la Făgărășanu, a intrat și a marcat. Craiova este o echipă bună, cu jucători foarte buni, în special când recuperau mingea dădeau rapiditate mingii. Am fost mai aprigi, mai hotărâţi, am împins mingea cât am putut de mult în terenul adversarului, şi, bineînţeles, am reuşit să câştigăm pe final. Cred că rezultatul este meritat. Acum vom avea trei meciuri acasă şi dacă vom reuşi să luăm nouă puncte, eu zic că ne ducem acolo sus. Avem meciuri grele acasă pentru că avem un teren vechi, noroios şi ne exprimăm mult mai greu.”

Metalul Reșița în meciul de la Craiova: Zimmermann – R. Cristian (min. 61, Făgărășanu), I. Popescu, I. Tătaru, Murgoci (min. 75, Stoica), Breșneni, Vaştag, O. Vasile, Opriţa, I. Szabo, Mureşan (min. 86, Enescu).

Pentru Metalul Reșița urmează trei meciuri consecutive în Valea Domanului, cu Gloria Bistrița, liderul ASA Târgu Mureș și FC Olt Slatina, partide care ar putea fi decisive pentru elevii lui Marian Pană.

Adaugă comentariu